Informatie over mij

Mijn naam is Stephanie Hofkens, geboren (1986) en getogen in Raamsdonksveer (noord-brabant), waar ik nu ook een eigen bedrijf ben gestart. Nadat ik mijn opleidingen als allround kapster, schoonheidsspecialiste en visagiste aan het Imko te Breda had afgerond heb ik bij meerdere kapsalons en schoonheidssalons gewerkt. Daarnaast werkte ik als freelance haarstylist/visagist voor bruiden en fotoshoots in de regio. Nadat ik dit verschillende jaren had gedaan kwam de vraag: “wat wil ik graag in de toekomst”?

Alles onder één dak. Dit heb ik kunnen realiseren door een mooie ruimte naast ons huis in te richten. Sinds 08-06-2013 heb ik mijn eigen salon geopend waar u terecht kunt voor verschillende behandelingen op het gebied van uiterlijke verzorging. Ook zal ik nog werkzaam blijven als freelance haarstylist en visagist en kunt u terecht voor verschillende workshops en kinderfeestjes.

Door dit bedrijf te starten heb ik meer ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen en creatief bezig te zijn met alles wat dit vak te bieden heeft. Ook vind ik het belangrijk om dit in de toekomst te blijven doen en op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van haar en schoonheid. Door middel van deze site kunt u op de hoogte blijven van mijn nieuwste ontwikkelingen.

Persoonlijke Foto's